Paasrit

Ford XR/RS Club Paasrit
Categorie Club activiteit
Datum(s) maandag 09 april 2007
maandag 24 maart 2008
maandag 13 april 2009
Lokatie regio Utrecht in de omgeving van Rhenen
Contactpersoon Erwin Friskes
Uiteraard hebben wij dit jaar weer een paasrit. Dit is de officieuse opening van het seizoen. Voorgaande jaren hebben bewezen dat de animo steeds groter wordt.
Kom dus ook dit jaar naar de paasrit en het word zeker een geslaagd evenement. De gezichten van de mensen die een stoet Fords voorbij zien komen zijn onbetaalbaar!

Pasen val dit jaar op 13 april. Want Pasen kan vallen tussen 22 maart en 25 april. De variatie heeft te maken met de maanstand. De zondag na de eerste volle maan van de lente is het Pasen. Natuurlijk heeft de maanstand niks te maken met onze Fordliefde, dus gaan we er allemaal 2e paasdag weer lekker erop uit om de paasrit te rijden. Dit jaar zijn we weer druk bezig geweest om een locatie in Nederland te vinden die vernieuwend kan zijn. En dat is hopelijk weer gelukt.

De rit zal zich begeven door het prachtige landschap in de buurt van Rhenen. Ik zal niet te veel verklappen maar hij word in ieder geval leuk. De laatste 2 jaar werd de route aangeven door middel van bolletje pijltje systeem.

Dit jaar gaan we weer terug naar het vertrouwde; sla bij T-splitsing linksaf u bevindt zich nu op de …… straat. Verder zullen er tal van activiteiten onderweg georganiseerd worden, waaronder een parcours met rerserve wiel afleggen. Ook zullen er onderweg letters verzameld moeten worden om uiteindelijk tot een woord te komen…

Hopelijk mogen wij dit jaar ook weer op een grote opkomst rekenen. En dat de weergoden ons goed gezind mogen zijn! De startlocatie is dit jaar in Rhenen voor nadere data zie het clubblad editie jan/feb .

Tevens is het mogelijk om voor NIET-leden mee te rijden, zij zijn alleen uitgesloten wat betreft de prijzen. Wij willen deze mensen niet uitsluiten, omdat dit voor hun ook een gelegenheid kan zijn om ons als club zijnde te leren kennen en wat het is om deelgenoot te zijn van het Ford-gevoel!!

Restaurant Cunera
Grebbeweg 1
3911 AS Rhenen
www.restaurantcunera.nl
Aanvang inschrijving: 9.30 uur
Sluiting inschrijving: 11.00 uur

Tot ziens op de Paasrit, Erwin Friskes

Geef een antwoord