Fabrieksbezoek Ford-Werke GmbH

Categorie Club activiteit
Datum(s) vrijdag 03 juli 2009
Lokatie Saarlouis
Contactpersoon Ronald Verhoef

Verzamelpunt: voor as vrijdag 03-07-2009

Shell Station Bergh Noordzijde Adres:
Rijksweg A12 6 

0316 531596
6909 DL Babberich

 

XR/RS-club 18-05-2009

Op 3 juli a.s. in het dan zover voor diegene die de kans hebben, een hele unieke mag je wel zeggen. Misschien de mogelijkheid om een hele rits Focus RS 2 bij elkaar te zien, wie weet?!? En om misschien meer te weten te komen over het productie proces ervan.

Er zijn al vele bijzondere auto’s hiervan de band gerolt in Saarlouis o.a. Escort Mexico/RS1600i/Focus ST etc. Nadere informatie volgt  zo snel mogelijk naar de jaarmeeting. Voor nu ieder geval tot op de volgende meeting!

wij hebben als Ford XR/RS club de kans om op vrijdag 3 juli 2009 12.30u (op locatie aanwezig zijn) een bezoek te brengen aan de Ford Fabriek in Duitsland. We kunnen daar met max. 40 personen terecht met een minimum leeftijd van 18 jaar.

Dus wil je erbij zijn geef je snel op via de mail. Dit kan naar vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer. en evt aantal personen (ook hiervan de naam doorgeven) Zodat wij een lijst op kunnen stellen en weten wie er die dag aanwezig zullen zijn.

In het clubblad van januari/februari hadden wij een oproep gedaan om je op te geven. Hierop stroomde de laatste 10 beschikbare plaatsen binnen een mum van tijd vol. Verder zal een ieder in de periode mei/ juni een update krijgen met daarin een  lijst met namen die zich aangemeld hebben. Eventueel met daarbij een verzamelplaats voor mensen die in cologne willen rijden, gedacht wordt aan omgeving Arnhem, Venlo, Maastricht in de vroege uurtjes. Entree: GRATIS!!!!!!!!!! Hieronder het adres voor de mensen die willen weten hoever het rijden is 🙂 Vanuit Utrecht via Eindhoven – Maastricht – Luik is het 455 km en duurt de reis 4 uur en 16 minuten Vanuit Midden en Noord Nederland kan best gereden worden via Arnhem of Venlo zelfs nog Maastricht maakt qua km niet zoveel uit als je zoals ik zelf uit omgeving Zwolle komt (‘t Harde) Alleen via Duitsland is sneller

Ford-Werke GmbH

Henry-Ford-Str. 66740

Saarlouis

Geef een antwoord