Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarmeeting 2017

11 juni 2017 @ 10:00 - 17:00

€10,00

Het Ford evenement voor de hele gezin van het jaar staat weer klaar om van start te gaan. De Jaarmeeting van de Ford XRST Club. Er is weer van alles te doen, te zien, te koop, te beleven, te bepraten en ga zo maar door. Kortom, een heleboel redenen om deze gezellige meeting bij te wonen!  Hierbij alvast een korte opsomming. En voor wie wil gaan “flyeren”, vraag per e-mail Redactie een stapeltje flyers aan (kosteloos)!

Circuit Het circuitgedeelte is er dit jaar net zoals voorgaande jaren weer. Traditiegetrouw staat het circuitgedeelte garant voor spektakel waar kun je hele dag op circuit vermaken voor  alleen de entree prijs en lidmaatschap van de club. Keuringseisen De auto moet qua veiligheid en milieu eisen in orde zijn. De accu moet goed vastzitten en de polen moeten zijn afgedekt c.q. afgeplakt. De auto mag géén vloeistof lekkages hebben.

Ten aanzien van het geluid moet de uitlaat voldoen aan de APK norm. De auto wordt bij de inschrijving gekeurd, op lelystad is meet apparatuur aanwezig om aantal Db in gaten te houden. Voldoet de auto niet bestaat kans dat je van  circuit afgehaald wordt. Voorkom dit gewoon door auto mee te nemen die aan APK eisen voldoet.  Inschrijving circuit Op de dag zelf.

Er moet een vrijwarings clausule worden ondertekend. Deelname is GRATIS en kan alleen op vertoon van je ledenpas 2017.

Verdere eisen:
Dragen van een helm en gordel is verplicht, ramen dienen gesloten te worden. Slicks zijn alleen toegestaan op een droge baan. Burn-outs zijn STRENG VERBODEN, bij constatering wordt de veroorzaker van het terrein verwijderd. Alle deelnemers moeten een zeiltje (3 x 4 meter) onder de auto hebben als deze niet daadwerkelijk aan het rijden is.

Concours Waarom meedoen? Heel veel mensen denken: Aah die andere auto is veel mooier dan die van mij. De gein is dat je, je eigen auto elke dag ziet, en je er dus aan gewend raakt. Je zult zien dat heel veel mensen je auto erg mooi vinden, en misschien ga je wel met een beker naar huis!!!!!!!!! Lekker poetsen en ergens aan meedoen is trouwens een verrijking van de dag. Weet je hoeveel mensen je aanspreken terwijl je met je lapje om je auto vliegt?! Dit jaar zal Frans Sobrino met oude bekende Erwin Friskes weer verantwoordelijk zijn voor het concours. Voor vragen kun je hem mailen: Frans Sobrino op de dag zelf is een van beide natuurlijk ook aan te spreken. Inschrijving concours Tijdens het evenement, tussen 10.00 en 12.00 uur. Geef bij de entree aan dat je mee wilt doen op het concours, je krijgt dan papier mee met Concours zo weten de parkeer mensen waar je naar toe moet.

Concourse de Elegance reglement Om een ieder een kans te geven om in een klasse te kunnen winnen is de volgende wijziging m.i.v. 2010 ingevoerd,  namelijk; mocht je 3 jaar achterelkaar in een klasse als  winnaar uit de bus komen met dezelfde auto betekend dit voor het 4e en 5e jaar dat je niet meer mee mag doen als deelnemer in die klasse maar door mij wordt uitgenodigd om de desbetreffende klasse te komen jureren tenslotte ben je dan DE EXPERT in die klasse.

Bedrijven / Kramen Contactpersoon: Rodger Matherus, Rodger Matherus Leden kunnen gratis vanuit hun auto onderdelen verkopen. Voorwaarde is wel dat het “kofferbakverkoop” betreft. Voor wat betreft kofferbak verkoop gaan wij een apart plekje reserveren achter op het terrein. Dus geen aanhangwagens, busjes en dergelijke op parkeerplaats tussen de bezoekers. Ook in 2017 geldt voor bedrijven 1 kraam+standruimte “GRATIS” meer is uiteraard mogelijk maar dan tegen de normaal geldende tarieven!!

Clubkraam Tijdens deze editie van de jaarmeeting gaan wij opruiming houden van de club artikelen. T-shirt, pennen ed. zijn in de aanbieding!! Dus neem een kijkje om te zien of er wat voor jou tussen zit.  Kofferbak verkoop Zodra de organisatie vindt dat het te commercieel wordt, kun je gewoon blijven verkopen, maar moet je dan wel de standkosten betalen. Bedrijvenstands alleen per voor- inschrijving. Dus als je wilt komen neem dan contact op met Rodger Matherus.

Taxaties Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij voorinschrijving je aan te melden voor taxatie. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Ronald Verhoef, bij voorkeur via e-mail: Ronald Verhoef In dit mailtje dien je de volgende gegevens te vermelden: je naam en lidnummer, type auto, voornamelijk origineel of gemodificeerd. Je krijgt een bevestiging terug via de mail + mee te nemen informatie / papieren. Indien op de dag zelf nog taxatieplaatsen vrij zijn is het alsnog mogelijk om je aan te melden. De kosten bedragen: € 85,00 per auto

Vrijwilligers Als organisatie zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers! We weten (uit ervaring) dat als je meehelpt in/met de organisatie, je de meeting anders (lees: intensiever en leuker) beleeft! Dit hoeft niet de hele dag, ieder dagdeel/uur is welkom! Aanmelden kan bij Ronald Verhoef

Entree
Kosten: Entree tarief: € 5,00 p.p. voor leden (op vertoon van ledenpas 2017) mag 1 introducé mee voor de leden prijs van € 5,00 overige inzittende betalen normale tarief van € 10,- voor NIET LEDEN geldt tarief van € 10,- Kinderen t/m 12 jaar gratis Aanvangstijd: Het Midland Circuit gaat om 10.00 uur open. Afhankelijk van de gezelligheid, einde omstreeks 17.00 uur.

LET OP DIT JAAR GAAN WE OM 10:00 OPEN!!!!!!!!!!!!!!!