Cars, Trucks & Bikes

“Cars, Trucks & Bikes”
Categorie Overige activiteit
Datum(s) zaterdag 18 april 2009
zondag 19 april 2009
Lokatie Enschede, Go Planet
Contactpersoon Rob van Velzen
Op 17, (XR/RS club niet aanwezig) 18 & 19 april staat er iets moois te gebeuren in Go Planet Parc. Onder de naam “Cars, Trucks & Bikes”, zal Go Planet Enschede omgetoverd worden tot een aantrekkelijke verzamelplaats van stoere, mooie, innovatieve en indrukwekkende voertuigen.
Om dit evenement wat extra actie, power en beleving te geven, zullen er verschillende autoclubs door heel Nederland vertegenwoordigd zijn om hun eigen auto(‘s) te showen aan het publiek.

Middels deze mail, willen wij jullie daarom ook graag uitnodigen om geheel kosteloos deel te nemen aan dit evenement. Voor uw club een interessante meeting waarbij uw leden deel kunnen nemen aan verschillende activiteiten. Bovendien biedt het de mogelijkheid om verschillende ideeën met andere club(s) en/of clubleden uit te wisselen over uw eigen “racemonster”. Ik hoop u hiermee voldoende geïnteresseerd te hebben en ik verheug me erop u als deelnemer te mogen begroeten.

Voor inschrijvingen kunt u een mail sturen naar rob@xrrs-club.nl. Vermeld daarbij de naam, de contactgegevens en met welke auto je aanwezig wil zijn. Om te kijken hoeveel animo er voor dit evenement is graag z.s.m contact opnemen met Rob van Velzen

meer info op www.imageevents.nl

Geef een antwoord