Jaarmeeting Lelystad 2009

lelystad_frond_2009lelystad_back_2009

Zaterdag 13 juni 2009

Nationale Jaarmeeting Lelystad: Zaterdag 13 juni 2009 is het weer zover. Het leukste, gezelligste Ford evenement van het jaar staat weer klaar om van start te gaan. Er is weer van alles te doen, te zien, te koop, te beleven, te bepraten en ga zo maar door. Kortom, je hebt geen reden om niet te komen, alleen een heleboel redenen om wel te komen !

Circuit

Het circuitgedeelte is er dit jaar net zoals voorgaande jaren weer.
Traditiegetrouw staat het circuitgedeelte garant voor spektakel. Vorig jaar is door omstandigheden de sprint komen te vervallen. We hebben hier veel positieve reacties op ontvangen, en graag willen wij van jullie weten of we dit, dit jaar moeten continueren of niet. We willen het programma half april rondmaken, in verband met het drukken van programmablaadjes. Wil je inspraak, laat dan je mening horen aan Alwin  of Ronald voor half april.
Indien je andere vragen hebt omtrent het circuitgedeelte dan kun je contact opnemen met de contactpersoon voor het circuitgedeelte: Wim Klomp:  Voor verdere vragen kun je contact opnemen met
Alwin
(06-11109892)
of
Ronald
(06-41397464)

Keuringseisen

De auto moet qua veiligheid en milieueisen in orde zijn. De accu moet goed vastzitten en de polen moeten zijn afgedekt c.q. afgeplakt. De auto mag géén vloeistof lekkages hebben. Ten aanzien van het geluid moet de uitlaat voldoen aan de APK norm. De auto wordt bij de inschrijving gekeurd, dus voorkom een teleurstelling en zorg dat je auto voldoet aan de keuringseisen.

Inschrijving circuit

Op de dag zelf. Tevens moet een vrijwaringclausule worden ondertekend.
Deelname is gratis op vertoon van je ledenpas 2009. De locatie waar je op de dag kunt inschrijven staat in het programmaboekje dat je bij de entree krijgt uitgereikt. Niet leden mogen ook meedoen op het circuit, zij moeten alleen even lid worden bij de clubkraam.

Activiteiten

s Morgens een slalom, na de lunchpauze een race en aan het einde van de dag een sprint (onder voorbehoud).

Verdere eisen

Dragen van een helm en gordel is verplicht. Slicks zijn alleen toegestaan op een droge baan. Burn-outs zijn STRENG VERBODEN, bij constatering wordt de veroorzaker van het terrein verwijderd. Alle deelnemers moeten een zeiltje (3 x 4 meter) onder de auto hebben als deze niet daadwerkelijk aan het rijden is. (in parc ferme)

Concours

Dit jaar zal Frans Sobrino verantwoordelijk zijn voor het concours. Voor vragen kun je hem mailen, op de dag zelf is hij natuurlijk ook aan te spreken.

Inschrijving concours

Tijdens het evenement, tussen 09.00 en 11.00 uur. Plaats van inschrijving staat vermeld in het programmaboekje dat je krijgt bij de entree. Geef bij de entree aan dat je mee wilt doen op het concours, je krijgt dan extra informatie mee.
Evenals in voorgaande jaren wordt een afbeelding van de mooiste auto van de dag op het herinneringsplaatje gezet voor de volgende jaarmeeting (foto s.v.p. aanleveren bij de redactie).

Waarom meedoen?

Heel veel mensen denken: Aah die andere auto is veel mooier dan die van mij.
De gein is dat je, je eigen auto elke dag ziet, en je er dus aan gewend raakt. Je zult zien dat heel veel mensen je auto erg mooi vinden, en misschien ga je wel met een beker naar huis!!!!!!!!! Lekker poetsen en ergens aan meedoen is trouwens een verrijking van de dag. Weet je hoeveel mensen je aanspreken terwijl je met je lapje om je auto vliegt?!

Bedrijven / Kramen

Contactpersoon: Ronald mailen of je kunt bellen
06-41397464

Regels

Leden kunnen gratis vanuit hun auto onderdelen verkopen. Voorwaarde is wel dat het kofferbakverkoop betreft. Dus geen aanhangwagens, busjes en dergelijke. Zodra de organisatie vindt dat het te commercieel wordt, kun je gewoon blijven verkopen, je moet dan wel de standkosten van € 35 betalen.
Bedrijvenstands alleen per voorinschrijving. De terreinindeling wordt geruime tijd van tevoren gemaakt en het is bijzonder onhandig als op het laatste moment nog dingen gewijzigd moeten worden. Dus als je wilt komen neem dan contact op met Ronald

Kosten

Een marktkraam kan tegen kostprijs worden gehuurd voor € 22,50. Een stand voor een bedrijf kost  € 35,00 eventueel + 22,50 voor een marktkraam.

Entree

Contactpersoon: Ronald
Kosten:  € 5,- voor leden (per ledenpas mag 1 introducee mee voorde leden prijs van € 5,- euro, niet leden € 9,-.
Aanvangstijd: De poort van het Midland Circuit gaat om 09.00 uur open.
Afhankelijk van de gezelligheid is het einde omstreeks 17.00 uur .

HELPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het is dit jaar zo dat er een aantal leden die jaar in jaar uit helpen, ervoor hebben gekozen om eens een jaar te genieten van de meeting zonder de hele dag in touw te zijn. Dit is hen natuurlijk van harte gegund. Dit houdt in dat we dus nieuwe mensen zoeken die willen helpen. Het is natuurlijk ook eerlijk ten opzichte van de mensen die jaar in jaar uit de hele dag hun handen uit de mouwen steken, dat zij nu eens lekker kunnen rondwandelen en genieten van al het moois.
NEEM DUS JE VERANTWOORDELIJKHEID EN KOM ONS HELPEN. MELD JE AAN BIJ RONALD OF ALWIN. WE WETEN ZEKER DAT ALS JE MEEHELPT IN DE ORGANISATIE, JE DE MEETING ANDERS (LEES: INTENSIEVER EN LEUKER) BELEEFT!!!!! WE SPREKEN UIT ERVARING.
Met name parkeerhulpen en circuitmedewerkers zijn gewenst. LIEVER 50 dan 20 aanmeldingen, als we kunnen rouleren betekend dat een ieder de hele meeting kan bekijken.
MENSEN HOUD DE JAARMEETING IN STAND EN HELP DE CLUB!!!!!!!
In het kort:
Datum:    Zaterdag 13 juni 2009.
Aanvang:    09.00 uur gaat de poort open.
Entreeprijs:    Leden €  5,- (+1 introducee per auto voor dezelfde ledenprijs van 5,- euro)
niet-leden € 9,-.
Locatie:    Midlandcircuit Lelystad (naast het vliegveld)
aan de Talingweg te Lelystad.
Route:    Het Midlandcircuit staat aangegeven vanaf
vliegveld Lelystad.
Niet vergeten:    Ledenpas 2009, eventueel een helm+zeiltje en let op
je snelheid! GOED HUMEUR!!!!!
TIP:    De lokale overheden zijn op de hoogte van
de meeting, dus let op je snelheid!!!
Racen doen we op het circuit!!!!