kans op prijsvraag Focus RS2

Op het European Ford Event van dit jaar mogen wij via Ford Nederland een heel bijzondere prijs weggeven. Wij gaan deze dag op leuken door loten te verkopen en zo kans te maken op deze zeer unieke prijs. Verder geven wij deze dag vanuit de clubkraam daarom diverse prijzen weg zoals T-shirst, caps, mokken. Wij bieden jullie dit alles aan door op deze dag loten te kopen voor prijs van € 1,- en zo aan het eind van de dag kans te maken op een halve dag met proffesionele instructeur en 2 vrienden in de nieuwe Focus RS2. Elk uur zullen wij een trekking doen en daarin diverse prijzen weggeven. Verder zullen wij onze bedrijven benaderen en vragen of zij nog een bijdrage willen doen.

De opbrengst van de verkoop zal in zijn geheel ten goede komen aan de XR/RS club zodat wij in de toekomst de evenementen van de club mogelijk kunnen blijven maken.

Zie onderstaand bericht zoals die eerder al is geplaatst en terug te vinden is onder de nieuws punten van het European Ford Event.

Zou jij ook les willen krijgen met 2 vrienden in de nieuwe Focus RS2. Dat kan Ford Nederland stelt deze prijs ter beschikking aan de Ford XR/RS Club op 13 september a.s. (European Ford Event).

DUS KOM NAAR HET EUROPEAN FORD EVENT & MAAK KANS OP DEZE VETTE PRIJS!!!!!!!!!!!!

Ook les in Focus RS2?
Ook les in Focus RS2?
De prijs is een halve dag les van een professionele instructeur in de nieuwe Focus RS2. Je gaat een halve dag op stap met de RS2 en de begeleider die je de fijne kneepjes van het vak leert. Tevens mag je ook 2 vrienden mee nemen, al moeten die dan wel achterin plaats nemen.