Update European Ford Event 2011

Wij zijn afgelopen periode druk bezig geweest achter de schermen om het EFE van  2011 doorgang te laten vinden. Zoals wij dit als organisatie en jullie als bezoekers ook gewend waren. Dus met slalom, sprint en alle ingredienten die het EFE zo leuk en uniek maken in Nederland en daar buiten. Wij delen jullie mee dat de vergunning deze week zwart op wit binnen is en nu op de website van xrrs-club en efe is te bekijken.

Voor rest is clubblad deze maand later dan gepland omdat we het complete plaatje willen meenemen voor onze leden en bezoekers. Wij hopen dan ook dat de bezoekers niet weg blijven en het evenement een warm hart toe dragen. Wie wil flyeren geef je op bij de redactie zie hiervoor clubblad of website onder contacten en geef je op ovv je naw gegevens en flyeren EFE!!

Om jullie als bezoekers tegemoet te komen maken we bij deze ook gelijk de prijzen bekend voor EFE 2011. Voor bezoekers zal dit een prijs van € 7,- p.p zijn en voor mensen van de clublane een tarief van € 5,- p.p. Wij hopen op deze manier jullie eenmalig tegemoet te komen in bezoek van afgelopen jaar. En laten we er weer met z’n allen een leuk en enerverend EFE van maken. Wij als organisatie doen ieder geval ons uiterste best alles weer goed op de rit te hebben voor deze editie.