De zin van taxeren….

Klassieker Nachtmerrie U koopt een klassieker om op te knappen en begint met slopen, als hij eenmaal uit elkaar ligt valt het altijd weer tegen dus moet je eenmaal op het point of no return investeren en praten we niet eens over de uurtjes [ bloed zweet en tranen ] om aan het eind van het verhaal [ na een jaartje of zo ] een waanzinnig mooie en fijne klassieker te kunnen berijden het kost een paar centen maar dan heb je ook wat ! even WA verzekeren en hop rijden !!

Maar dan slaat het noodlot toe, een auto ziet U bij het stoplicht over het hoofd en ramt Uw trots tot een sloop object U komt er zelf goed af en laat de auto naar een erkend FOCWA bedrijf slepen om de schade te begroten, en om op de Verzekering van de tegenpartij te kunnen verhalen want U treft geen schuld toch ? Er komt een Schade expert van de tegenpartij en omdat overduidelijk is dat de klassieker Total loss is word door de Expert bepaald wat de waarde van de klassieker is geweest voor de aanrijding. EN omdat de klassieker van bouwjaar 1974 ? is EN U met de foto reportage en rekeningen van de restauratie staat te zwaaien EN de auto er zichtbaar goed uit heeft gezien, krijgt U zeker wel € 1.000,00 vergoed. Want een auto van die leeftijd is tenslotte geheel afgeschreven en moet U blij zijn nog zoveel van de verzekering te krijgen. En U kunt wel beweren dat zo,n zelfde klassieker bij een handelaar het Veelvoudige kost maar zonder geldig taxatie rapport en CASCO verzekering heeft U geen poot om op te staan en bent U van de schade Expert afhankelijk !!

We weten allemaal dat een restauratie van, of gerestaureerde klassieker tegenwoordig duur is geworden mits deugdelijk en kwalitatief goed uitgevoerd ook de specials / gemodificeerde kosten een hoop geld. Daarom: laat Uw klassieker goed op papier zetten OOK de extra Accessoires / investeringen en doe hem Casco verzekeren want ALLEEN DAN is een taxatierapport rechtsgeldig !!!! dat kan tegenwoordig voor een zeer acceptabele [ klassieker ] premie en met een geldig taxatie rapport met dit getaxeerde en realistische waarde bedrag vermeld in de polis ! in je hand heb je recht van spreken als er dan wat aan de hand is zal geen enkele verzekeraar moeilijk doen. Dit geld natuurlijk voor ELKE klassieker of het nu een Motor / bromfiets of een [vracht] auto betreft maakt vanzelfsprekend niets uit!

Jack van der Hoek Beëdigd Register Taxateur Lid VRT Taxaties volgens Art. 7-960 BW

Dus wil jij je auto laten taxeren op de Jaarmeeting van Lelystad op zondag 12 juni geef je dan van te voren op minimaal 5 aanmeldingen zijn er nodig!!