Ford Fair 2010

Zoals jullie in een eerder bericht al hebben kunnen lezen is dit jaar de Ford Fair verplaatst van 1e weekend in augustus naar het 2e weekend en dus 8 augustus 2010!! Natuurlijk wist iedereen dit al en kunnen jullie je opgeven om samen met de XR/RS club af te reizen naar het mooie Engeland en dan in bijzonder Silverstone circuit nabij Northampton. Binnenkort verschijnt hier een POI voor op deze site zodat jullie allemaal DE locatie zonder problemen  kunnen vinden.

Ford Fair 2010
Ford Fair 2010

Dit jaar regelt Gerard van Schooten ook weer de toegang tot het circuit wij krijgen namelijk een eigen stand ruimte waar wij onze Fordjes kunnen parkeren op terrein zelf. Dit scheelt veel lopen en kan tevens als verzamel plaats dienen om je Goodies naar toe te verslepen!! Want Engeland is toch wel HET walhalla voor de echte Ford liefhebber, daar gaan ze heel verder in zaken zoals op concours kan worden bewonderd. Maar waar ook Cosworth wel een heel aparte apart plekje in neemt, want daar lepelen ze zo’n blok in zo’n beetje elke Ford. Wat geen 4×4 Focus mk1 RS dan maken wij die toch gewoon…. ben zelf heel benieuwd hoelang het duurt voordat de mk2 Focus RS als 4×4 verschijnt.

de boot overtocht en eventuele camping/overnachting dient zelf geregeld te worden. De Ford XR/RS club verblijft normaal gesproken zelf op camping Bo/Peep op ongeveer 30 km van het circuit. Voor overtochten bekijk de volgende sites:
www.britaindirect.nl , www.overtocht.nl of www.directferries.nl

Dus opgeven kan vanaf nu bij Gerard van Schooten
De Roterij 17
4671 KJ Dinteloord
0167-523988 NIET na 21.30 uur.
locatie: Silverstone circuit (UK)
datum: 08-08-2010