Flyer Jaarmeeting Lelystad

Het leukste, gezelligste Ford evenement van het jaar staat weer klaar om van start te gaan. De Jaarmeeting van de Ford XR/RS Club.  Er is weer van alles te doen, te zien, te koop, te beleven, te bepraten en ga zo maar door. Kortom,  een heleboel redenen om deze gezellige meeting bij te wonen!  lees hieronder verder voor de details.


Circuit:

Het circuitgedeelte is er dit jaar net zoals voorgaande jaren weer. Traditiegetrouw staat het circuitgedeelte garant voor spektakel. Voorgaande jaren is door omstandigheden de sprint komen te vervallen. We hebben hier veel positieve reacties op ontvangen, en graag willen wij van jullie weten of we dit, dit jaar moeten continueren of niet. We willen het programma half april rondmaken, in verband met het drukken van programmablaadjes. Wil je inspraak, laat dan je mening horen aan Ronald Verhoef voor half april.

circuit gedeelte:
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Ronald Verhoef.

Keuringseisen:
De auto moet qua veiligheid en milieueisen in orde zijn. De accu moet goed vastzitten en de polen moeten zijn afgedekt c.q. afgeplakt. De auto mag géén vloeistof lekkages hebben. Ten aanzien van het geluid moet de uitlaat voldoen aan de APK norm. De auto wordt bij de inschrijving gekeurd, dus voorkom een teleurstelling en zorg dat je auto voldoet aan de keuringseisen.   Inschrijving

circuit:
Op de dag zelf. Tevens moet een vrijwarings clausule worden ondertekend. Deelname is gratis op vertoon van je ledenpas 2010. De locatie waar je op de dag kunt inschrijven staat in het programmaboekje dat je bij de entree krijgt uitgereikt. Niet leden mogen ook meedoen op het circuit, zij moeten alleen even lid worden bij de clubkraam.

Activiteiten:
De hele dag zal in het teken staan van circuit actie, ’s ochtends zal gestart worden met de vertrouwde slalom en er zal geprobeerd worden om een ieder zoveel mogelijk te laten rijden. Dus aan alle racers neem je circuitauto mee!!

Verdere eisen:
Dragen van een helm en gordel is verplicht. Slicks zijn alleen toegestaan op een droge baan. Burn-outs zijn STRENG VERBODEN, bij constatering wordt de veroorzaker van het terrein verwijderd. Alle deelnemers moeten een zeiltje (3 x 4 meter) onder de auto hebben als deze niet daadwerkelijk aan het rijden is. (in “parc ferme”)

Concours:
Dit jaar zal Frans Sobrino met oude bekende Erwin Friskes weer verantwoordelijk zijn voor het concours. Voor vragen kun je hem mailen, op de dag zelf is een van beide natuurlijk ook aan te spreken.
Inschrijving concours Tijdens het evenement, tussen 09.00 en 11.00 uur. Plaats van inschrijving staat vermeld in het programmaboekje dat je krijgt bij de entree. Geef bij de entree aan dat je mee wilt doen op het concours, je krijgt dan extra informatie mee. Evenals in voorgaande jaren wordt een afbeelding van de mooiste auto van de dag op het herinneringsplaatje gezet voor de volgende jaarmeeting (foto s.v.p. aanleveren bij de redactie).

Waarom meedoen? Heel veel mensen denken: Aah die andere auto is veel mooier dan die van mij. De gein is dat je, je eigen auto elke dag ziet, en je er dus aan gewend raakt. Je zult zien dat heel veel mensen je auto erg mooi vinden, en misschien ga je wel met een beker naar huis!!!!!!!!!
Lekker poetsen en ergens aan meedoen is trouwens een verrijking van de dag. Weet je hoeveel mensen je aanspreken terwijl je met je lapje om je auto vliegt?!

Bedrijven / Kramen:
Contactpersoon: Vincent de Bruin of download het inschrijfformulier onder kopje bedrijven en stuur deze op per post.

Regels:
Leden kunnen gratis vanuit hun auto onderdelen verkopen. Voorwaarde is wel dat het “kofferbakverkoop” betreft.  Dus geen aanhangwagens, busjes en dergelijke. Zodra de organisatie vindt dat het te commercieel wordt, kun je gewoon blijven verkopen, je moet dan wel de standkosten betalen. Bedrijvenstands alleen per voorinschrijving. De terrein indeling wordt geruime tijd van tevoren gemaakt en het is bijzonder onhandig als op het laatste moment nog dingen gewijzigd moeten worden. Dus als je wilt komen neem dan contact op met Ronald Verhoef of Vincent de Bruin.

Kosten:
Een marktkraam kan tegen kostprijs worden gehuurd voor € 25,-
Een kraam voor een bedrijf kost tevens € 25,00 +  de standruimte op basis van aantal kramen.
€  25,00 (5 x 4 mtr) geschikt voor 1 kraam
€  40,00 (5 x 8 mtr) 2 kramen
€  50,00 (5 x 12 mtr) 3 kramen

Entree:
Contactpersoon: Ronald Verhoef: Kosten: € 5,- voor leden (per ledenpas mag 1 introducé mee voor de leden prijs van € 5,- euro, niet leden € 9,-. Aanvangstijd: De poort van het Midland Circuit gaat om  09.00 uur open. Afhankelijk van de gezelligheid is het einde omstreeks 17.00 uur.

Taxaties:

Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij voorinschrijving je aan te melden voor taxatie. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Peter Kuper, bij voorkeur via e-mail: redactie.  In dit mailtje dien je de volgende gegevens te vermelden:  je naam en lidnummer, type auto, voornamelijk origineel of gemodificeerd. Je krijgt altijd een bevestiging terug via de mail. Voor vragen kan je bellen met Peter, 06-28672670.  Indien op de dag zelf nog taxatieplaatsen vrij zijn is het alsnog mogelijk om je aan te melden. Taxeren is alleen mogelijk via Peter en die kun je vinden bij de clubkraam. Hierna wordt je doorverwezen. Zorg er wel voor dat je een kopie van deel I en II van het kentekenbewijs en een lijst van wijzigingen meeneemt!  Er zijn maximaal 25 auto’s die tijdens de dag getaxeerd kunnen worden, dus als je zeker wilt zijn van een goede en voordelige taxatie door een ECHTE Fordliefhebber, wees er dan snel bij. De taxaties worden uitgevoerd door Jack van der Hoek (zie ook zijn advertentie elders in het clubblad). De kosten van de taxatie zijn bijzonder laag. € 70,00 per auto voor leden. Voor niet leden zijn de kosten Euro € 80,00 per auto LET OP: bij minimale inschrijving van 10 auto’s.  Deze prijzen hebben wij van de Ford XR/RS club in samenspraak met Jack van der Hoek kunnen afspreken.

Waarom Taxeren?  Zonder taxatierapport krijg je in geval van diefstal of  totall-loss de dagwaarde uitbetaald (dus ook bij een aanrijding waar jij niks aan kunt doen). Met een taxatierapport door een officiële taxateur zijn verzekeraars verplicht de taxatiewaarde te aanvaarden.

HELPERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Het is dat er ieder jaar een aantal leden die jaar in jaar uit helpen afhaken door omstandigheden.Of ervoor gekozen hebben om eens een jaar te genieten van de meeting zonder de hele dag in touw te zijn. Dit is hen natuurlijk van harte gegund. Dit houdt in dat we dus nieuwe mensen zoeken die willen helpen. Het is natuurlijk ook eerlijk ten opzichte van de mensen die jaar in jaar uit de hele dag hun handen uit de mouwen steken, dat zij nu eens lekker kunnen rondwandelen en genieten van al het moois.
NEEM DUS JE VERANTWOORDELIJKHEID EN KOM ONS HELPEN. MELD JE AAN BIJ RONALD. WE WETEN ZEKER DAT ALS JE MEEHELPT IN DE ORGANISATIE, JE DE MEETING ANDERS (LEES: INTENSIEVER EN LEUKER) BELEEFT!!!!! WE SPREKEN UIT ERVARING. Met name parkeerhulpen en circuitmedewerkers zijn gewenst. LIEVER 50 dan 20 aanmeldingen, als we kunnen rouleren betekend dat een ieder de hele meeting kan bekijken.
MENSEN HOUD DE JAARMEETING IN STAND EN HELP DE CLUB!!!!!

In het kort Datum: Zondag 13 juni 2010.
Aanvang: 09.00 uur gaat de poort open.
Entreeprijs:     Leden € 5,- (+1 introducee per auto voor de   zelfde ledenprijs van € 5,-) niet-leden € 9,-.
Locatie:     Midlandcircuit Lelystad (naast het vliegveld)
aan de Talingweg te Lelystad.
Route: Het Midlandcircuit staat aangegeven   vanaf vliegveld Lelystad.
Niet vergeten: Ledenpas 2010, eventueel een helm+zeiltje
en let op je snelheid! GOED HUMEUR!!!!!
TIP: De lokale overheden zijn op de hoogte van de meeting, dus let op je snelheid!!!
Racen doen we op het circuit!!!!