European Ford Event 2021 Gecanceld

Wederom dit jaar zijn we als club bezig geweest met de voorbereidingen voor het European Ford Event zoals jullie deze kennen met Circuit activiteiten, bedrijven markt en concours en camping.

Ook dit jaar was het een heel gevecht met de lokale Gemeente Venray waar we sinds April in gesprek zijn over het te houden event. We hadden gehoopt op witte rook in juli zodat we gas hadden kunnen geven om een mooi event neer te kunnen gaan neerzetten. Nu kwam op 20-07 het verlossende woord van de gemeente.

Samengevat het wordt je bijna onmogelijk gemaakt. Zo zag het er rond 5 juli nog goed uit en zo op losse schroeven staat het nu.

Gemeente Venray kan ons nog geen akkoord geven, misschien dat dit mogelijk zou zijn bij versoepeling van de regels op 14 augustus. Dit is gewoonweg te laat om alles nog in goede orde te kunnen regelen.

Covid test app’s tot Hotel reserveringen, looproutes op het terrein sprekers, vrijwilligers noem het allemaal maar op. Met pijn in ons Ford hart moeten we dus wederom voor 2021 het evenement cancelen.

De datum voor EFE 2022 is reeds gereserveerd, dus zet 10 & 11 september alvast in je agenda.

Mvg Bestuur Ford XRST-Club.