Midzomeravond / BBQ : Zaterdag 30 juni 2012

Tijdens de eerste jaren van het bestaan van de XRRS-Club werden vaak kleinschalige evenementen georganiseerd, die eigenlijk niets met de auto’s te maken hadden maar van alles met GEZELLIGHEID.

Barbecues en kleine bijeenkomsten waren drukbezocht, en iedereen die er in die tijd al bij was (grofweg tussen 1990 en 1995), herinnert zich deze geweldige avonden.
4 jaar geleden is een voorzichtig begin gemaakt het het opnieuw organiseren van een zomermeeting.

In een periode waar de avonden lang zijn en de temperatuur aangenaam, is het heerlijk om met een stel clubleden bij elkaar te zijn met de auto’s vlak in de buurt.
Praten over de auto’s, de hobby, het modificeren en de bezochte evenementen zijn gewilde gespreksonderwerpen.
De laatste jaren was het eigenlijk opvallend dat de opkomst niet zo hoog was. Tussen de 20 en 30 deelnemers de afgelopen 4 jaar.

Tijdens gesprekken met mensen op de diverse meetings is het bij het bestuur wel duidelijk gewordend dat er behoefte is aan deze kleinschalige gezelligheids evenementen.
Vandaar dat de XRRS-Club ook in 2012 weer de MIDZOMERAVOND MEETING op de agenda heeft gezet.
Dit jaar is bewust gekozen voor een zaterdag die niet midden in het hoogseizoen valt, maar vlak voor het echte vakantiegebeuren losbarst.
Dus als je dit echte leuke evenement niet wilt missen,geef je dan op bij Rob.

Deze M.Z.A meeting is bij uitstek de gelegenheid om andere clubleden en Ford liefhebbers (beter) te leren kennen.Wat is er nou gezelliger om na de barbecue lekker in je eigen tentje of caravan te kruipen, en de volgende morgen wakker te worden van de fluitende vogeltjes en de konijntjes, die rondom de geparkeerde en gepoetste Fordjes rondfladderen en huppelen?
Dit is uiteraard niet verplicht, je kan ook na de BBQ weer naar huis gaan.

Waar is het: Op het schitterende terrein van Camping De Heigraaf te Woudenberg.
Een camping met supernette voorzieningen.Ook veel speeltoestellen en springkussen voor de kinderen.
Adres: De Heygraeff 9 , 3931 ML Woudenberg
(aan de N224 naast het henschotermeer)Via A12 of A 28 afrit Maarn.
Wat kost het ?: Deelname kost slechts E 23,95 voor de BBQ per persoon en E 3,00 voor de auto/dagkaart
Wat krijg je daarvoor ?: Een heleboel gezelligheid, een fantastische barbecue met vlees van een lokale slagerij, frisdranken, bier, zoutjes, stokbrood en ga zo maar door.
Heel veel dus voor heel weinig geld.
Hoe kun je meedoen ?: Opgeven via de mail van Rob van Velzen
Na opgave krijg je een mail terug met het rekeningnummer waarop je de kosten kunt voldoen en de bijzonderheden over de toegang tot het terrein.
Opgeven tot uiterlijk: 22 juni 2012 Deze sluitingsdatum is noodzakelijk om de organisatie de gelegenheid te geven om het vlees te bestellen, salades te regelen en inkopen te doen voor de frisdrank, stokbrood, nootjes en chips enzo.
Dus geef je allemaal snel op en zorg dat de email box binnen de kortste keren helemaal vol zit met aanmeldingen !

Groeten Rob van Velzen