Clubblad online

Er bestaat nu de mogelijkheid via software om clubbladen digitaal uit te brengen. Deze kan dan als een echt magazine gelezen worden door de bladzijden om te slaan. In de toekomst kunnen wij dan uitgaven van vroegere jaren nog eens online zetten. Zo kunnen ook mensen die ons clubblad niet kennen deze toch inzien en is het voor leden die nog niet zolang lid zijn er de mogelijkheid om oude clubbladen online te lezen c.q. op te vragen. Zo kunnen wij op ons forum misschien een topic openenen onder de noemer ‘clubblad uit de oude doos’.

Onze club bestaat al sinds mei 1990 in de loop van de jaren zijn er zo heel wat editie’s uitgebracht die zeker de moeite waard zijn om “nogmaals” te lezen.. Sinds 2002 vindt het drukken van het huidige clubblad bij onze huisdrukker PK84 uit Drachten plaats bij jullie beter bekend als Peter Kuper.

[book id=’1′ /]

Allemaal ideeën van wat er met onze site kan dit wordt binnenkort vervolgd, het is zelfs mogelijk om onze fotogallery op evenement niveau in te delen. Om op deze manier de vele foto’s te bekijken. Om een indruk te geven wat er allemaal kan vind je hierbij een preview, nog even niet letten op formaat van de foto’s 😉 We zitten tenslotte nog in de test fase

Foto’s uit gallery Ford Fair 2009