MidZomerAvond Meeting met BBQ 2 juli 2011

Tijdens de eerste jaren van het bestaan van de XRRS-Club werden vaak kleinschalige evenementen georganiseerd, die eigenlijk niets met de auto’s te maken hadden maar van alles met GEZELLIGHEID. Barbecues en kleine bijeenkomsten waren drukbezocht en iedereen die er in die tijd al bij was (grofweg tussen 1990 en 1995) herinnert zich deze geweldige avonden.


3 jaar geleden is een voorzichtig begin gemaakt het het opnieuw organiseren van een zomermeeting. In een periode waar de avonden lang zijn en de temperatuur aangenaam is het heerlijk om met een stel clubleden bij elkaar te zijn met de auto’s vlak in de buurt. Praten over de auto’s, de hobby, het modificeren en de bezochte evenementen zijn gewilde gespreksonderwerpen. De laatste jaren was het eigenlijk opvallend dat de opkomst niet zo hoog was. Tussen de 20 en 30 deelnemers de afgelopen 3 jaar. Tijdens gesprekken met mensen op de diverse meetings is het bij het bestuur wel duidelijk gewordend dat er behoefte is aan deze kleinschalige gezelligheids evenementen. Vandaar dat de XRRS-Club ook in 2011 weer de MIDZOMERAVOND MEETING op de agenda heeft gezet. Dit jaar is bewust gekozen voor een zaterdag die niet midden in het hoogseizoen valt, maar vlak voor het echte vakantiegebeuren losbarst. Dus als je dit echte leuke evenement niet wilt missen, geef je dan op bij Rob. Deze MZA meeting is bij uitstek de gelegenheid om andere clubleden en Ford liefhebbers (beter) te leren kennen.
En wat is er nou gezelliger om na de barbecue lekker in je eigen tentje of caravan te kruipen en de volgende morgen wakker te worden van de fluitende vogeltjes en de konijntjes die rondom de geparkeerde en gepoetste Fordjes rondfladderen en huppelen?
Waar is het: Op het schitterende terrein van Camping De Heigraaf te Woudenberg. Een schitterende camping met supernette voorzieningen.Ook veel speeltoestellen
en springkussen voor de kinderen. Adres: De Heygraeff 9  3931 ML Woudenberg
(aan de N224 naast het henschotermeer)
Deelname kost slechts € 25,00 voor de bbq € 3,00 voor de auto/dagkaart
Wat krijg je daar voor ?: Een heleboel gezelligheid, een fantastische barbecue met vlees van een lokale slagerij, frisdranken, bier, zoutjes, stokbrood en ga zo maar door. Heel veel dus voor heel weinig geld.
Hoe kun je meedoen ? Opgeven via de mail bij Rob van Velzen rob@xrrs-club.nl Na opgave krijg je een mail terug met het rekeningnummer waarop je de kosten kunt voldoen en de bijzonderheden over de toegang tot het schitterende terrein.
Opgeven tot uiterlijk: 22 juni
De sluitingsdatum is noodzakelijk om de organisatie (Rob en Frans) de gelegenheid te geven om het vlees te bestellen, salades te regelen en inkopen te doen voor de frisdrank, stokbrood, nootjes en chips en zo.
Dus geef je allemaal snel op en zorg dat de email box binnen de kortste keren helemaal vol zit met aanmeldingen !

Groeten Rob van Velzen