Update EFE 2010 is rond!!!!

Nieuwe locatie EFE!

Eindelijk is het zover.

De contracten zijn getekend en we kunnen jullie meedelen dat ondanks alle tegenslagen en onbetrouwbare mensen waar wij in het verleden zaken mee hebben moeten doen, het ons is gelukt om een nieuwe locatie te vinden voor het European Ford Event.

Dankzij de noodscenario’s die wij klaar hadden staan, omdat wij eerder met het bijltje van het zoeken van een geschikte locatie hebben moeten hakken is het ons gelukt om op deze korte termijn van 2 weken toch een zeer en misschien wel beter geschikte locatie te vinden.

Het is een prachtig groot terrein met tal van mogelijkheden, en een directie die graag met ons meedenkt om het evenement  groter, mooier en spectaculairder te maken.
Een aantal mogelijkheden op dit terrein zijn:

  • 400 meter ovaal baan van 15 meter breed waar een prachtige lange slalom kan worden uitgezet.
  • Een 300 meter strip van 6 meter breed die we gaan gebruiken voor een sprint onderdeel, hetzij op basis van tijd of op basis van 0-100 km meeting.
  • Super centrale ligging in Nederland. Daarbij is de ligging gunstig en zijn er veel campings in de omgeving en de locatie zelf is voorzien van een hotel waar men dit weekend met korting kan overnachten.
  • Hele lange eigen toegangsweg, waardoor verkeersproblematiek tot een minimum wordt beperkt.
  • Parkeerplaats voor 2000 auto’s. + apart vip gedeelte met nog eens 100 parkeerplaatsen
  • Hele mooie horeca gelegenheid incl alle voorzieningen en tevens beamers.
  • Het terrein zal op zeer korte termijn (nog niet voor het komende EFE) worden uitgebreid, waardoor in de toekomst een 400 mtr sprint tot de mogelijkheden behoort.
  • Wij hebben een afspraak gemaakt voor de lange termijn, en we zijn in ieder geval de eerst komende jaren welkom met het EFE op dit terrein.
  • Afhankelijk van de bezoekers kunnen we parkeren over 5 km lange asfalt baan, dus we kunnen qua bezoekersaantallen flink kunnen groeien ten op zichtte van het terrein in Landgraaf.

Zo zijn er diverse redenen waarom wij als bestuur laaiend enthousiast zijn over de locatie.

Alle informatie kunnen jullie vinden op de website van de locatie zelf en op onze eigen website.
En dan nu………………………………………………………………….

De nieuwe locatie is………………………………..

FLEVONICE te Biddinghuizen (maar dan zonder ijs)
Links:
www.flevonice.nl (kijk maar even bij zomerseizoen)
www.europeanfordevent.nl
www.xrrs-club.nl