Karting evenement 2010

Wij willen voor 2010 als Ford XR/RS club zijnde weer is het karten van weleer naar boven halen. In het verleden is er door ons diverse malen een kart evenement georganiseerd. Wij willen dit weer nieuw leven in blazen maar dan moet er vanzelf spreken bij jullie wel de behoefte hiervoor bestaan.

Karten is fun, snelheid, gezelligheid en een dosis adrenaline ineen. Kortom volgens ons de ideale match om elkaar beter te leren kennen. Op ons forum hebben wij een poll georganiseerd om te kijken hoeveel mensen ermee willen. Dus weet jij een mooie baan of heb je suggesties en wil je je opgeven stuur dan een mail naar ronald

Dit is in eerste instantie een inventarisatie datums en locatie staan op dit moment nog niet vast. Evenement zal plaats vinden in het voor- (maart/april) of naseizoen (september/oktober). Kosten van dit evenement worden geraamd op een bedrag tussen € 50-55,- uiteraard bij voldoende animo. Voor de prijs winnaars zal er vanuit de club voor bekers gezorgd worden. Misschien voor de toekomst in de vorm van een wisselbeker.

Er wordt in een later stadium wanneer er meer duidelijk heid is op de website en via de mail rond gestuurd  hoe het met betaling/datum/locatie ed. gaat.