Terugblik Jaarmeeting Lelystad

Inmiddels alweer achter de rug, editie 2010 van de Jaarmeeting op Midland circuit te Lelystad. Maar als organisatie kunnen wij terug blikken op een succesvol verlopen editie! Geen noemens waardige incidenten of andere zaken, een goede sfeer, mooie opkomst van bedrijven en vrijwilligers. Want zonder jullie en de bezoekers kunnen wij het tenslotte niet. Ook financieel gezien komen wij dit jaar op een +/+ uit. Eindelijk sinds jaren geen verlies, mede door opkomst van bedrijven, bezoekers en sponsor voor het evenement in vorm van Transport bedrijf de Bruin, welke de BBQ na afloop voor de vrijwilligers sponsort.

Afgelopen jaren hebben wij fors in begroting gezaagd wat ‘gelukkig’ nu zijn vruchten afwerpt. Wat ons betreft op naar EFE 2010 en voor volgend jaar nog meer bezoekers  op de XR/RS club jaarmeeting. Hebben jullie nog tips, ideeën & suggesties maak ze kenbaar via mail of op ons forum!!

En jullie zijn natuurlijk benieuwd naar een aantal dit komt uit op zo’n 640 man

* Foto’s / video’s en dergelijken zullen zo spoedig mogelijk volgen. Houdt website in de gaten of abonneer je op onze nieuwsbrief!!