Oproep: Autoweek zoekt Sierra RS Cosworth

Reportage heeft in maart al plaats gevonden en zal in de autoweek verschijnen, omstreeks de zomer vakantie. Als goed is krijgen wij dan tevens de advertentie digitaal en zal er hopelijk toestemming gegeven worden om de advertentie op onze website te publiceren.

Dus bij deze nogmaals de oproep:

Deze oproep is alweer van begin januari, en heeft in het clubblad editie jan/feb gestaan. Maar tot op heden hebben wij nog geen enkele reactie gehad. Het kan toch niet zo zijn dat in ons ledenbestand geen enkel lid aanwezig is, die nog een mooie en (bijna) orginele Sierra RS Cosworth heeft!?!

Dus bij deze nogmaals de oproep:

Autoweek is op zoek naar een Sierra Cosworth, liefst een sedan van eind jaren 80 . Het moet een auto zijn die in nette staat verkeert en volledig origineel is.
Heb jij zin om jou auto voor een dag beschikbaar te stellen, en denk jij dat jou auto hieraan voldoet om in de autoweek te komen, geef je dan even bij mij op!! mail
Uiteraard wel een heldere beschrijving van wat er eventueel aan de auto is gedaan met foto’s in een zo hoog mogelijke resolutie