U wilt toch ook geen risico lopen met uw klassieker?

Bardahl heeft een brandstoftoevoeging die het mogelijk maakt om E10 brandstof te tanken zonder dat dit schadelijke gevolgen heeft voor uw motor. E10 brandstof bestaat voor 10% uit ethanol en voor 90% uit fossiele brandstof. Het grootste probleem dat E10 brandstof met zich meebrengt is dat er de kans bestaat dat bepaalde rubber- en kunststofafdichtingen, keerringen en pakkingen aangetast worden. Daarnaast is E10 brandstof zo’n 2-3% minder zuinig.

Het merendeel van de auto’s, uit onderzoek blijkt zo’n 90%, kunnen zonder problemen E10 brandstof tanken. 10% van het Nederlandse wagenpark blijkt niet op E10 brandstof te kunnen rijden. Met name oudere auto’s, Young timers en zeker klassiekers blijken niet geschikt voor E10 brandstof.

Met Bardahl E10 Fuel Improver wordt het brandstofsysteem beschermd tegen de schadelijke gevolgen die kunnen ontstaan wanneer E10 brandstof getankt wordt. Daarnaast heeft dit additief een gunstig effect op het brandstofverbruik en blijft het brandstofsysteem schoon.

Dit additief zit in een handige knijpflacon, voorzien van een maatbeker, waarmee u eenvoudig de juiste hoeveelheid E10 Fuel Improver toevoegt aan de brandstoftank. 1 flacon Bardahl E10 Fuel Improver is geschikt voor 250 liter brandstof.

Bardahl E10 Fuel improver is geschikt voor alle benzinemotoren uit alle bouwjaren van klassieke motoren tot moderne motoren.

TIP:
Misschien bent u niet van plan om E10 brandstof te tanken. Echter het zou kunnen dat u wilt/ moet gaan tanken en er alleen E10 brandstof beschikbaar is. Deze kans is in Frankrijk en Duitsland zeker aanwezig. Dan is het toch prettig als u beschikt over een Flacon Bardahl E10 Fuel Improver.