Het European Ford Event 2016

De tijd vliegt, we zitten alweer midden in de zomer van 2016! Nog een paar weken, dan is het al september.

Om nog preciezer te zijn, het is al bijna zondag 11 september, meetingday! Een dag dat honderden Fords uit heel Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Groot-Brittanië zich in grote getalen richting het Zuiden van Nederland begeven. Nog enkele weken en dan staat het European Ford Event weer voor de deur. Een dag vol Ford fun, met circuit, concours, clublane, bedrijven, kofferbakverkoop, demo’s etc. Naast al deze onderdelen heeft de organisatie ook mooi weer besteld, dus het kan niet stuk!


Tickets bestellen met korting?
Heb jij zondag 11 september al geblokt in je agenda? Om 09.00u barst op Raceway Venray (Limburg) het Ford geweld weer los! Bezoekers die met een Ford komen, mogen gratis parkeren op de meeting parkeerplaats en betalen €12 p.p. aan de kassa (kinderen jonger dan 12 jaar gratis entree).Wij hebben geen pinautomaat, dus graag gepast contant geld meenemen voor de snelle doorstroming. Heb je geen zin om lang voor de kassa te wachten en hou je van korting? Bestel dan voor €10pp online kaartjes via www.europeanfordevent.nl/tickets. De kaartjes worden vooraf naar je opgestuurd zodat je bij aankomst snel kunt parkeren.

Tickets bestellen


Clublane tickets

Zit je bij een Ford club en komen jullie gezamenlijk naar het European Ford Event? Koop dan geen losse entreekaartjes, maar meld je aan bij de meetingcommissie van jouw club voor deelname aan de Clublane. Clubtickets kosten € 9 p.p., jullie krijgen een eigen clubstand op de Clublane en mogen het terrein al om 08.00u op. Het bedrag mag je overmaken naar jullie meetingcommissie waarop zij de gehele club in één keer bij ons aanmelden. De meetingcommissie van jouw club kan een clubstand (minimaal 5 auto’s) reserveren via onderstaande button.

Clublane tickets bestellen


XR/RS Clubstand

Zoals elk jaar heeft de Ford XR/RS Club natuurlijk ook een eigen clubstand op de Clublane van het European Ford Event. Ben jij lid van de XR/RS Club en wil je deelnemen aan onze clubstand?Meld je dan aan via onderstaande aanmeldknop. Wij reserveren dan een parkeerplek en (een) entreekaartje(s) voor je!

Aanmelden XRRS clubstand


Informatie
Voor meer informatie over het European Ford event, bekijk de website www.europeanfordevent.nl of de facebookpagina www.facebook.com/events/892371387542690
Natuurlijk kunnen clubleden ook de XRRS website www.xrrs-club.nl of facebookpagina  www.facebook.com/xrrsclub checken voor nieuws.