Open huis en Ford Onderdelenmarkt bij Holtford

DINXPERLO – Op zoek naar een specifiek onderdeel van je Ford? Naar origineel plaatwerk of misschien wel een nieuwe originele uitlaat? Zoek je al langer naar origineel schakelmateriaal of verlichting voor je Ford? Dan is Autorecycling Holtford hét aangewezen adres. Holtford is specialist in Ford onderdelen en heeft in de loop der jaren een gigantische voorraad opgebouwd. Zelfs in het buitenland is Holtford een bekende naam als het om oude Ford onderdelen gaat. Om aan de vraag van veel Ford-bezitters te voldoen, houdt Holtford dit jaar voor het eerst een eigen Ford Onderdelenmarkt. Op zaterdag 11 mei is men welkom tussen 10.00 en 17.00 uur.

Holtford heeft zich in de loop der jaren toegelegd op het verzamelen van uitsluitend onderdelen van Ford auto’s. Nergens vind je een groter assortiment dan bij deze auto-recycling in Dinxperlo. Veel dealers in binnen-en buitenland maken er gebruik van. Dealers kunnen via internet ook zien of er hun gezochte onderdeel op voorraad is.

Autorecycling Holtford houdt op beide aangrenzende locaties aan de Helmstraat in Dinxperlo open huis. Wie weet welk onderdeel hij zoekt of het oude onderdeel meeneemt, kan snel door de aanwezige magazijnmeester Willy Essink (met 45 jaar Ford-magazijnervaring) worden geholpen. Zeker met behulp van de fiches, die voor het zoeksysteem bij ‘oude’ onderdelen worden gebruikt.

Naast veel plaatwerk, verlichting, schakelmateriaal en noem-maar-op, is er een enorme collectie nieuwe originele uitlaten. De onderdelen dateren vanaf 1976, het jaar van de Fiësta en Escort. Ook voor de Sierra vanaf 1983 is er nog een aardige hoeveelheid. “Maar”, zo waarschuwt eigenaar Tonny Holthuis, “het spul is natuurlijk wel een keer op!”

De locatie is aan Helmkamp 21 achter, aan het Dinex-terrein van het voormalige slachthuis en aan het parkeerterrein van het sportcentrum, waar de mogelijkheid voor een hapje en drankje is. Meer informatie staat op http://www.autoholthuis.nl; telefoon 0315 654204.