Jaarmeeting Lelystad 2009

Op 13 juni a.s. vindt onze Jaarmeeting op Midland circuit te Lelystad weer plaats. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement op de kalender van de Ford XR/RS club.

Een korte geschiedenis van onze club, wij bestaan sinds mei 1990. En wie zijn wij; een vereniging gericht op alles wat met Ford XR/RS modellen te maken heeft. Je kunt owner-lid worden als je in het bezit bent van een Ford XR/RS, Cosworth, Turbo (excl. diesel) ST of AVO. Dan wel andere als sportief te beschouwen Ford modellen. Regelmatig worden er regionale, nationale en ook internationale activiteiten en meetings georganiseerd, waarvan Lelystad er één is. Daarnaast organiseren wij ook nog het “grootte” European Ford Event, voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag door naar de website.

 

Met een bezoekers aantal van rond de 600 man is Lelystad voor elke Ford liefhebber een evenement om niet te missen! Gedurende deze dag vinden er tal van activiteiten op het circuit en erom heen plaats. Om 9:00 uur gaan de poorten open en kunnen de mensen genieten van de circuit “kunsten” van onze leden. Gedurende de dag vinden er slaloms en races plaats, waarmee voor de deelnemers mooie bekers zijn te winnen!

 

Op het concours staan de poets “freaken” zij zullen hun beste beentje voor moeten zetten, om met de prijzen naar huis te gaan. Er zijn verschillende klassen waarmee prijzen gewonnen kunnen worden. Uiteindelijk zal er een overall winnaar voor deze dag uitgeroepen worden die een extra beker mee neemt en het volgende jaar zal prijken op het herinneringsplaatje! Deze wordt ieder jaar afgedrukt op aluminium en is een echt verzamelaars object aan het worden.

 

Verder hebben wij diverse bedrijven uitgenodigd, met stands waar allerlei onderdelen gekocht kunnen worden om onze Ford’s te tunen en verfraaien.

De catering is aanwezig om de inwendige mens te versterken en ook de kleine kinderen worden niet vergeten, zij kunnen zich vermaken op het springkussen.

 

Dit is een gezellig evenement voor jong en oud, iedereen is van harte welkom!

Om onze jaarmeeting van de Ford XR/RS club bij te wonen!

 lelystad_front_2009