LET OP: gewijzigde aanrijroute EFE

Dit jaar voor het EFE weer een nieuwe aanrijroute om verkeers ophopingen zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. En de route van vorig jaar niet meer gebruikt mocht worden van de gemeente. Een vriendelijk verzoek van het Bestuur om jullie je aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars te houden. Scheelt een hoop frustratie voor iedereen!!

Zie kaart:

aanrijroute-efe
Bezoekers van het EFE worden via een andere weg gestuurd.

Vanaf de N281 rijden we op de Euregioweg. Op de Euregioweg is de kruising met de Rukkerweg. (voor het pompstation). Op de Rukkerweg gaan de bezoekers rechtsaf. De Rukkerweg gaat over op de tunnelweg. Op het einde van de Tunnelweg gaan ze linksaf, de Dentgenbachweg op. Deze weg blijven ze volgen tot voor het spoor. Hier gaan ze linksaf, de Mensheggerweg op. Bij de rotonde gaan ze links, de Einsteinstraat op. Bij de volgende rotonde gaan ze links, de Hofstraat op. Uiteindelijk komen ze bij de rotonde aan die leid naar de ingang van Megaland.

Voor de vrijwilligers en Clublane bezoekers geldt de normale aanrijroute tot maximaal 9:00 uur. De verkeersregelaars beschikken over een lijst met namen van clubs en vrijwilligers, voor deze partijen het verzoek ieder geval op tijd aanwezig te zijn!!