Aanmelden Classic Ford Show 2013

Warning: Attempt to read property "form_label_alignment" on null in /customers/6/9/4/xrrs-club.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 226 Warning: Attempt to read property "form_label_alignment" on null in /customers/6/9/4/xrrs-club.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 226 Warning: Attempt to read property "form_key" on null in /customers/6/9/4/xrrs-club.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 234 Warning: Attempt to read property "form_id" on null in /customers/6/9/4/xrrs-club.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 238 Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /customers/6/9/4/xrrs-club.nl/httpd.www/wp-content/plugins/visual-form-builder/public/class-form-display.php on line 241

Classic Ford Show zondag 2 juni 2013
(zaterdag 1 juni is er ook van alles te doen, maar het zwaartepunt ligt op de zondag)

Het is weer die tijd van het jaar dat je plannen gaat maken voor het komende meetingseizoen, voor je het weet is het zover, de grote shows gaan weer beginnen.
Zo ook de Classic Ford Show. Iedereen heeft er onderhand wel eens van gehoord lijkt mij. Het aanbod van auto’s is ongekend en als je echt overweldigd wilt worden door schitterende oudere Fords dan is de Classic Ford Show een absolute MUST.


De geshowde auto’s zijn veelal gemodificeerd, variëren van andere velgen tot een complete verbouwing inclusief spaceframe, carbon schermen en een enorm dikke motor (600pk iemand?) Maar ook originele auto’s zijn erg veel aanwezig. Dat is ook niet zo moeilijk, want in 2012 stonden er rond de 1000 oudere Fords alleen al op het showterrein en dan heb ik nog niet eens meegeteld wat er allemaal op het parkeerterrein te zien is. Het aanbod van de showauto’s zit qua bouwjaar hoofdzakelijk tussen 1960 en 1985. Dus: Anglia, Cortina, Consul, Granada, Escort en dergelijke. Maar ook de oudere Engelse Fords kom je diverse malen tegen, Zephyr, Zodiac, Squire en soortgelijken.

Er zijn niet alleen auto’s te zien. Er is ook van alles te koop, van gebruikte oude onderdelen tot de allerlaatste tuning spullen. Het aanbod is zo groot, je moet alles 3x langs lopen om niets te missen. En op de baan is de hele dag spektakel, sprintwedstrijden en een paar keer een demo van een auto die met de motor van een staaljager de 400 sprint aflegt. Doet er een seconde of 5 over, eindsnelheid 400km+

Heel veel foto’s hebben in één van onze clubbladen gestaan en als je meer foto’s wilt ziet kijk dan op www.classicfordshow.co.uk

Er is daar echt heel veel te zien en te doen. Een heleboel projectauto’s die afgelopen jaar in Classic Ford Magazine hebben gestaan, heel veel clubstands met de meest uiteenlopende Fords, een deel met allemaal gebruikte onderdelen en natuurlijk een hoop stands van bedrijven met de meest uiteenlopende spullen voor je hobby.

Wat mij betreft is deze show de absolute topper in de lange rij van Ford evenementen. Zelf vertrek ik al op vrijdag 31 mei en blijf tot maandag 3 juni. Op de site van de show kun je zien waar je allemaal kunt overnachten, maar ook kamperen op het terrein van Santa Pod is mogelijk. Heel veel Nederlandse Ford liefhebbers gingen je hier al voor !

VOOR 15 april 2013 moet ik het aantal plaatsen opgeven dat wij als club willen reserveren. Toen ik dit stukje schreef, waren de prijzen voor 2012 nog niet bekend, maar zullen weinig afwijken van afgelopen jaar. In 2012 moest GBP 13,00 worden betaald (grofweg € 15,00) Dat is het bedrag voor een toegangspas tot het showterrein en één entreekaart. Als je interesse hebt om mee te gaan, mail dan even, tegen die tijd heb ik de definitieve prijze vast wel.

Dus als je interesse hebt en een keer mee wilt gaan naar de mooiste Ford Show in Europa, Vul dan het onderstaand formulier in.

Meer info over:
De show:  www.classicfordshow.co.uk
Overtochten: www.overtocht.nl of www.norfolkline.nl De overtocht Duinkerken-Dover is het kortste in zowel overtocht als afstand om naar toe te rijden.
Datum: Zaterdag 1 van 9-17 en zondag 2 juni van 8.00 tot 17.00 uur.
Locatie: Santa Pod Raceway (ligt vlak bij Northampton)

Op 17 april ga ik de boekingsformulieren insturen, dus opgave UITERLIJK 15 april 2013.

Ik hoop dat mijn emailbox helemaal vol stroomt met aanmeldingen !

Groet

Frans van Eijk

 

Controle

  • Submit