Ford Fair 2010 op 8 augustus

Beste mensen let op Ford Fair is voor dit jaar verplaatst van de 1e zondag in augustus naar de 2e dus op 08-08-2010! Waarom is bij ons niet bekend zelfs op Passionford bestond er  in eeste instantie onduidelijkheid over. Op 4 janauri is dit definitief vast gezet op de 8e, dit kwam doordat de Superbikes nu op eerste staan. Die zullen allicht meer betalen ;-). Goeie nieuws is wel dat er nu gebruik gemaakt kan worden van volledige GP circuit en niet alleen National one!

Ford Fair 2010
Ford Fair 2010

Maar schrijf het NU bij in jou agenda, want dit is toch wel een meeting om keer geweest te zijn. Vele malen groter dan ons eigen European Ford Event, maar dat kan ook niet anders want Engeland is het Ford land bij uitstek! Met een heel eigen cultuur en andere auto’s dan wij hier op vaste land gewend zijn. Hier maken ze bijna van alle modellen wel een 4×4 met Cosworth blok.

Ook dit jaar zullen een heel aantal van onze club afreizen naar Engeland ook ik zal voor 1st de vuurdoop ondergaan en tegen die tijd hopelijk met mijn escort mk3 RS1600i. Vast clubje wat altijd vanuit bestuur gaat zijn Rob v Velzen, Frans Sobrino, Bertus van de Werf.

Voorgaande jaren was de organisatie in handen van Gerard van Schooten en wij gaan er stiekem vanuit dat dit ook nu weer gebeurt. Definitieve antwoord zal na de ledenvergadering komen. Wanneer wij jullie verder op de hoogte houden van hoe en wat omtrent deze happening!