nieuws update EFE 2010

Voor hen die niet regelmatig de website van het European Ford Event raadplegen een nieuws update voor wat betreft de locatie, zoals reeds gepost op site: http://www.europeanfordevent.nl/

De onderhandelingen met de nieuwe locatie zijn in een ver gevorderd stadium. Zoals jullie misschien inmiddels hebben begrepen gaat vliegveld valkenburg niet door omdat de vergunning voor milieu is ingetrokken. Aangezien wij zaken moeten regelen en niet kunnen sturen op iets wat nog niet zeker is hebben wij als Ford XR/RS club besloten om van de locatie vliegveld Valkenburg af te zien. Wij vinden dit erg jammer omdat het toch een unieke locatie met veel ruimte en mogelijkheden is.

Inmiddels hebben wij contacten gelegd met een nieuwe locatie in het midden van het land. Wij houden de naam van de locatie nog even voor ons, omdat wij niet weer het risico willen lopen dat om wat voor reden dan ook het niet door kan gaan. Wel kunnen we verklappen dat het om gigantisch terrein met veel mogelijkheden nu maar nog meer in de toekomst. 50 hectare is toch niet niks qua totale oppervlak! Wij hopen begin volgende week alles voor jullie bezoekers duidelijk te maken. Zoals jullie wel gezien hebben werken bepaalde links veelal niet, maar hier zijn wij achter de schermen druk bezig met de inhoud ervan. En wanneer het rond is kan dit dan gelijk de lucht in.