Lelystad Circuit dag zondag 13 juni as (CANCELD)

*Edit*

Helaas door te weinig animo, gaat dit evenement niet door!!

Onder de huidige Covid regels heeft het bestuur in overleg met het Midland circuit een mogelijkheid gevonden om toch een leuke dag te kunnen organiseren voor onze leden.

Een Jaarmeeting zoals we die normaliter organiseren met concours en bedrijven markt is helaas dit jaar nog niet mogelijk, het Midland circuit mag onder de huidige regels een maximum aan 50 bezoekers toelaten op het circuit.
Om toch de mogelijkheid te bieden aan onze leden om gebruik te maken van het circuit willen we het circuit in twee dagdelen aan bieden.

Denk hierbij aan de volgende dagdelen;

• Shift 1 09:00 – 13:00 50 bezoekers

• Shift 2 14:00 – 18:00 50 bezoekers

Tijdens deze 2 shifts kunnen we gebruik maken van het circuit zoals we dit gewend zijn dus met een uitgezet slalom parcours. Helaas zijn tijdens de dag zijn naast de deelnemers geen toeschouwers toegestaan.

Kosten voor de deelname zijn €25,- per persoon per shift. Via deze weg zouden we graag willen polsen of hier voldoende animo voor is om deze dag door te laten gaan en voor te bereiden.

Om direct deel te nemen kun je je voor een van de twee shifts aanmelden en de betaling doen via NL20INGB0002988327 onder vermelding van Shift 1 of 2 en je naam.

Mochten er minder dan 50 aanmeldingen zijn kunnen we het event helaas niet door laten gaan en zullen we de ontvangen betalingen retourneren. Hiermee hopen we toch een leuke dag te kunnen aanbieden in deze gekke tijd.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Ford XRST Club