Taxatie tijdens het European Ford Event

Aan hedendaagse voertuigen, youngtimers en classic cars worden door ons voertuigtaxaties gedaan.

Een taxatierapport kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Bijvoorbeeld voor een waardetaxatie ten behoeve van een te verzekeren voertuig. Ook kan gedacht worden aan vastlegging voor privédocumentatie, of voor taxatie bij de overname van het voertuig, privé of zakelijk.

Splinter Expertise is ingeschreven bij het Verenigd Register van Taxateurs, VRT. De taxatie wordt voor de verzekeringsmaatschappij op basis van Artikel 7:960 van het Burgerlijk Wetboek opgemaakt. Het rapport dient hierna voor een goede dekking opgenomen te worden in de polis van de verzekeringsmaatschappij.

http://www.splinterexpertise.nl/producten-diensten/taxatie/

Het uitgebreide taxatierapport wordt volledig volgens de geldende norm geleverd met duidelijke foto’s en indien benodigd detailfoto’s. Ons taxatierapport is een door FEHAC goedgekeurd rapport.
De kosten voor een compleet voertuigtaxatierapport voor een standaard personenauto of motorfiets zijn €120,- inclusief btw. Aanmelden kan via peter@splinterexpertise.nl vermeld hierbij de XRST-Club, LET OP! er zijn 10 plekken beschikbaar tijdens het European Ford Event dus vol is vol.