Leden informatie

Op 11 mei 1990 door deponering van de statuten bij de Kvk via de notaris, was de oprichting van de club een feit.

De Ford XRST Club Nederland is een vereniging geheel gericht op alles wat met Ford XR/RS & ST modellen te maken heeft. Je kunt owner-lid worden als je in het bezit bent van een Ford XR, RS, Cosworth, Turbo, ST of AVO. Dan wel andere als sportief te beschouwen Ford modellen.

Regelmatig worden er regionale, nationale en ook internationale activiteiten en meetings georganiseerd, waaraan alle leden deel kunnen nemen.

Door een aanpassing in het reglement (januari 2008) is het ook mogelijk om met elk willekeurig andere Ford lid te worden. Enige dat je dan niet hebt is stemrecht tijdens leden vergaderingen en je kunt geen zitting in het bestuur nemen.

Bestuur: Het bestuur is als volgt samengesteld:

– Frans Sobrino – Voorzitter / Concours
– Ronald Verhoef – Penningmeester / Lelystad
Vacature – Club Kraam (mail naar bestuur@xrst-club.nl )
– Rodger Martherus – Bedrijven Coördinator
– Maikel van der Meijs – Ledenadministratie
– Richard Senli – Website / Social Media
– Bas Schulten – Aspirant Bestuurslid

Clubadres:

Ford XRST Club
T.a.v.: Redactie
Postbus 509
9200 AM Drachten

Club nieuws/clubblad

Iedere 3 maanden wordt er een eigen clubblad uitgegeven: het Ford XRST Club nieuws. Je ontvangt dit blad als je lid bent van de Ford XRST Club. Je vindt in dit blad allerlei wetenswaardigheden, verslagen, regionaal nieuws, Advertenties van speciale leveranties en aanbiedingen van leden. Ook in het clubblad staan, neem dat contact op met de Redactie

Notulen/Financieel verslag

Mochten er mensen behoefte hebben om deze gegevens op te vragen dat kan. Er was voor sommige leden binnen ons bestand vraag naar en ook besproken in algemene ledenvergadering. Maar wij hebben als bestuur besloten deze gegevens niet openbaar te maken op internet. Hiervoor is bewust gekozen omdat wij niet relevant vonden dat dit door iedereen gelezen kon worden. Maar mocht er toch behoefte aan zijn dan kun je een mail versturen met daarin je N.A.W. gegevens en lidnummer (verplicht) om deze gegevens op te vragen. En deze verzenden aan een van de bestuursleden.

Infotheek

Zonder techniek geen Ford XR/RS/ST. Daarom is er hier in de infotheek een archief te vinden van vragen, antwoorden en andere technische zaken die van toepassing zijn op onze Ford’s. De infotheek wordt samengesteld door en voor de eigen leden van de club info

Meer informatie of aanmelden lidmaatschap:

Wilt u meer informatie, of heeft u vragen en/of opmerkingen Mail ons dan: Ledenadministratie

Als je lid wilt worden van de XRST club, lees dan voordat u een aanmeldingsformulier aanvraagt, uitvoerig de informatie voor nieuwe leden door. Deze info vindt u klik hier.

 

 

 

Geef een antwoord